• ALFA CLEANING, OLAVINKATU 38 57130 SAVONLINNA

Tomcat

RPS Corporation, Racine WI USA valmistaa väkivahvoja Heavy Duty Tomcat-lattianhoitokoneita. Yritys on perustettu vuonna 1986 ja se erikoistui puhdistusjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Perheyhtiönä RPS työskentelee intohimoisesti tavoitteidensa eteen ja kuuntelee hyvin tarkasti asiakkaiden todellisia toiveita. Perimmäisenä tavoitteena on suunnitella koneita, jotka ovat suorituskykyisempiä, niillä on alhaiset käyttökustannukset ja pitempi käyttöikä kuin kilpailijoiden koneilla.

Laatu ja kestävyys

Tomcat kehitti innovatiivisen Edge-puhdistusteknologian vuonna 2010. Edge-teknologia on saatavilla kaikkiin Tomcat-koneisiin. Pesupään suorakulmainen muoto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn myös seinän vierissä ja nurkissa. Edge-teknologia käyttää 70% vähemmän vettä ja tarvitsee vähemmän kemiallisia aineita, joka on ympäristöystävällistä. Koneen tehokas värähtelevä liike takaa erinomaisen pesutulokseen. Edge sopii erinomaisesti lattianpuhdistukseen, (luonnon)kivien kiillotukseen, puuhiontaan jne.

Heavy Duty -komponentit

Tomcat käyttää kaikkien tuotteidensa valmistamiseen vain amerikkalaisia ​​laatukomponentteja. Koneet on rakennettu  vahvemmiksi kuin mitä vaaditaan, joka vie luotettavuuden aivan uudelle tasolle ja takaa turvallisen investoinnin. Tomcat ei tarjoa tavallisia puhdistuskoneita, vaan lisäarvoa eri muodoissa …