• ALFA CLEANING, OLAVINKATU 38 57130 SAVONLINNA

Teknologia

Tomcat on kehittänyt jokaiseen puhdistustarpeeseen oman ainutlaatuisen teknologiansa, lopputuloksena ylivoimainen pesutulos myös erikoiskohteissa. Haluatko tietää lisää Tomcat-teknologiasta? Tulemme mielellämme kertomaan lisää ja esittelemään eri malleja. Sovitaan tapaaminen ja voit todeta itse miksi Tomcat-puhdistusteknologia on maailmankuulu.

Edge-teknologia

Tomcat kehitti innovatiivisen Edge-puhdistusteknologian vuonna 2010. Edge-teknologia on saatavilla kaikkiin Tomcat-koneisiin. Ainutlaatuinen suorakulmainen muoto mahdollistaa tehokkaan työskentelyn seinänvierissä ja nurkissa. Edge-teknologia käyttää 70% vähemmän vettä ja sitä käytettäessä tarvitaan vähemmän kemiallisia aineita, joka on ympäristöystävällistä. Koneen pesupään värähtelevä liike takaa erinomaisen pesutulokseen. Edge sopii erinomaisesti lattian puhdistukseen, (luonnon)kiven kiillotukseen, puuhiontaan ja jne.

Disk-teknologia

Jokainen Tomcat-lattianhoitokone on saatavissa myös perinteisellä pesu-/hiomapäällä. Yksi tai kaksi pyörivää harjaa yhdistettynä säädettävään harjapaineeseen takaa aggressiivisen tehokkaan pesutuloksen.

Telaharja-teknologia

Telaharja-teknologiasa on kaksi telaharjaa, jotka pyörivät vastapäivään. Suuri nopeus yhdessä korkean, säädettävän harjapaineen kanssa takaavat todella tehokkaan pesutustuloksen. Telaharjakoneet sopivat erinomaisesti lattianpesuun, jossa on vielä roskia ja jota ei ole pyyhitty etukäteen. Et tarvitse enää huolehtia tukkeutuneista säiliöistä tai vuotavista tyhjennysputkista… Tomcat-telaharjakoneet hoitavat homman vaivatta.