• ALFA CLEANING, OLAVINKATU 38 57130 SAVONLINNA

Kun teho ja lopputulos ratkaisevat

ANDRITZ OY:n konepajalla, Savonlinna Works Oy:ssä valmistetaan huipputeknisiä DD-pesureita 24/7. Konepajan pitää puhtaana ja pölyttömänä vahva amerikkalainen laitevalmistaja TOMCAT ja savonlinnalainen palveluyhtiö Savotek Oy.

ANDRITZ Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden koneiden ja laitteiden valmistaja. ANDRITZin valmistusyksiköistä Savonlinna Worksillä valmistuvat huipputekniset DD-pesurit toimitetaan maailman suurimpiin sellutehtaisiin. Konepajan tuotantoprosessi on pitkälle automatisoitu ja 24/7 tuotteita valmistava konepaja on silti puhdas sekä pölytön. Suurten 100 000 kiloa painavien kappaleiden valmistuksen laatua turvaavat vahva amerikkalainen laitevalmistaja TOMCAT ja savonlinnalainen palveluyhtiö Savotek Oy.

Palveluyritys, joka ottaa teollisuuden puhdistushaasteet vastaan

Savotek Oy on palveluyritys, jonka repertuaariin kuuluvat siivouspalvelut, kiinteistöhuolto sekä tekniset palvelut sähkö- ja LVI–töineen. 60 vakituisen työntekijän joukko on tottunut kouluttautumaan teollisuusasiakkaiden työturvallisuus- ja erityispuhdistustarpeisiin.
– Huolehdimme, että teollisuudessa tarvittavat työ- ja tieturvakortit, kohdekohtaiset työturvakoulutukset sekä kohteen erityisvaatimusten mukainen koulutus ovat työntekijöillämme kunnossa, siivoustyönjohtaja Anitta Leskinen Savotek Oy:stä painottaa.
– Olemme tottuneet raportoimaan puhdistustyön ja menetelmien kehitystarpeista ja hyödyntämään viikkopalavereissa saamamme asiakaspalaute työn suunnittelussa sekä kehittämisessä.
– Tallennamme kaikki dokumentit, sopimukset, työohjeet, lisätyöt ja kehitysasiat sekä -ideat Granlund-kiinteistöhoitojärjestelmään ja käymme viikkopalavereissa läpi, Anitta valottaa.
– Avoin ja jatkuva keskustelu loppukäyttäjän kanssa on kaiken perusta, Leskinen vahvistaa.
– Asiakas haluaa toimittaa mahdollisimman laadukkaat tuotteet maailmalle ja me olemme osaltamme rakentamassa tätä laatua, Anitta Leskinen korostaa.

Maahantuoja palveluyrityksen tukena

– Siivouskoneiden maahantuoja Alfa Cleaning Oy on ollut yhteistyökumppanimme laitetoimittajana jo 25 vuoden ajan, Anitta Leskinen paljastaa.
– Meille on kullanarvoisen tärkeää, että voimme hyödyntää laitetoimittajan asiantuntemusta laitevalinnoissa esim. täällä konepajalla. Metallilastut, työstöjätteet, metallipöly sekä öljyt ja rasvat sekä suuret tuotantotilat muodostavat konepajasta siivouskohteena haastavan.
– Valitsimme konepajan puhdistuksen väkivahvat TOMCAT-koneet, koska ne ovat ällistyttävän tehokkaita, kestäviä, yksinkertaisia ja helppoja käyttää, sekä ne tekevät lakaisun ja pesun, vaikka lattioilla on metallipölyä ja -lastuja, Leskinen erittelee.
– Tärkeää on myös se, että Alfa Cleaningin varaosat ja huolto löytyvät tuosta vierestä, Anitta Leskinen pohtii.
– Savotek on pärjännyt hyvin kilpailussa isojen valtakunnallisten siivousliikkeiden kanssa ja pystyy ratkaisemaan kilpailukykyisesti teol-
lisuudenkin puhdistustarpeita. Tärkeää on valita oikea kone oikeaan paikkaan ja tässä on hyvin onnistuttu. Pakko antaa vahva suositus, liiketoimintajohtaja Mika Kaasalainen iloitsee.