• ALFA CLEANING, OLAVINKATU 38 57130 SAVONLINNA

Huolto

Asiakkaanamme Sinulla on mahdollisuus työskennellä tuotteilla, jotka ovat puhdistustek­nologian edelläkävijöitä. Niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia hyödyntämällä saat käyttöösi monipuolisia etuja, joilla laajennat omaa palvelutarjontaasi, tehostat kannattavuuttasi ja saavutat moitteettomat puhdistustulokset.

Me huolehdimme, että arki sujuu. Heavy duty –käyttöön suunnitellut Tomcat-lattianhoitokoneet ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä sekä ekologisesti huomaavaisia. Ylläpidosta huolehtii yli 40 huoltoliikettä ympäri Suomea. Tomacat –lattianhoitokoneilla on myös kattava takuu, joka edellyttää, että koneesi on rekisteröity valmistajan tietojärjestelmään. Maahantuojana huolehdimme yleensä sen kaupan yhteydessä puolestasi.

Laatu on kaiken perusta

Tomcat-lattianhoitokoneita ja -lakaisijoita on helppo ylläpitää. Koneissa käytetään paljon samoja komponentteja, joita tuotekehitetään jatkuvasti. Lopputuloksena erittäin luotettavat koneet, joiden huoltokustannukset ovat alhaiset.
Tomcat-koneet ovat huoltoystävällisiä ja komponentit on helppo irroittaa ja huoltaa. Tämä mahdollistaa lyhyet huoltoajat ja pienet ylläpitokustannukset. Kysy lisää jälkimarkkinointipäällikkö Jussi Väisäseltä p. 050 413 4188.